Facebook

Beoordelingen van Sushi Station Dordrecht

Recente recensies van Sushi Station Dordrecht

5 sterren na 320 reviews

, 15-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Ik als sushi lover kan echt zeggen dat Sushi Station de lekkerste sushi van Dordrecht maakt. Het is heerlijk vers. Mooie presentatie. Vriendelijke service. Ze krijgen een dikke 10 van mij!

, 15-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Weer heel goede Sushi. Netjes op tijd bezorgt door een zeer nette en vriendelijke bezorger.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 13-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 13-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd op tijd en zeer goede sushi; minimaal vergelijkbaar met de betere restaurants.

, 12-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Het was weer genieten!

, 12-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Alles naar wens. Service en kwaliteit sushi.

, 11-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was de tweede keer... En wederom heerlijk & bovenal supervers!! En wat ik daar bovenop zo fijn vind, is dat je zelf toppings uit kan kiezen!! Echt heerlijk..

, 08-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke sushi. Super vers. Voor herhaling vatbaar!

, 07-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke sushi!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 06-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 06-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk gegeten! Altijd vers en erg lekker. Sushi lover en de maki mix waren heerlijk net zoals de kleine warme gerechters zoals de gyoza. Echt een aanrader!

, 03-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super lekker en goed eten

, 01-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten, snelle bezorging!

, 30-09-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was weer heerlijk!

, 30-09-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

alle sushi restaurants geprobeerd in Dordrecht maar deze is echt de beste

, 30-09-2019

Kwaliteit:

Rating

Doe altijd afhalen, locatie Stadspolders / Dordrecht. Klopt altijd. Wordt klaar gemaakt waar je bij staat. Altijd goede kwaliteit.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 29-09-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super lekker en verse vis. Het blijft relatief duur ten opzichte van sommige all you can eat concepten. Meestal 50 euro of meer kwijt voor drie volwassenen

, 29-09-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd goed!

, 26-09-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was erg lekker warme producten nog warm Bestelling kwam te laat naar hier werd netjes over gebeld! Zeeer blij dat er eindelijk in Papendrecht bezorgd wordt!

, 24-09-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten werd door ene lieve meid gebracht. Echt heel beleefd en prettig. Eten was weer zalig!!!! Goede geuren en smaken en fijn mond gevoel

, 23-09-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Weer heerlijk en super op tijd

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 20-09-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 20-09-2019

Kwaliteit:

Rating

, 19-09-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd erg lekker en snel!

, 17-09-2019

Kwaliteit:

Rating

De sushi was supervers en smaakte heerlijk.

, 17-09-2019

Kwaliteit:

Rating

De warme gerechten waren helaas lauw, ondanks dat we echt dichtbij wonen.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 17-09-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De lekkerste sushi in Dordrecht❤

, 16-09-2019

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk vers, mag van mij wel zonder saus over de zalm beïnvloed de pure smaak

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 14-09-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wederom weer overheerlijke sushi!

, 14-09-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 14-09-2019

Kwaliteit:

Rating

Ik heb de sushi opgehaald. Wat een leuk en gezellig team wat daar aan het werk is. Sushi wordt in een mooie ronde doos geleverd en smaakte heerlijk. De lekkerste sushi van Dordt! Echt vers en niet duur. Aanrader voor elke sushi liefhebber

, 12-09-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke sushi, en de bezorging is precies op tijd.

, 12-09-2019

Kwaliteit:

Rating

Was heerlijke sushi en het werd vers voor je klaargemaakt!!

, 11-09-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Binnen 10 minuten na bestelling was de classic box bezorgd. Hele vriendelijke en geduldige bezorger. Erg beleefd ook. Box was ruim voldoende voor 2 volwassenen met genoeg variatie. Compleet geleverd met wasabi, gember, sojasaus en stokjes in een mooie verpakking. Kwaliteit van de sushi was helemaal prima. Hier gaan we vaker bestellen!!

, 11-09-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was weer super !

, 11-09-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was echt superlekker! Ik ga vaker bestellen!

, 11-09-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wederom heerlijk eten en super prettige bezorging.

, 10-09-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was weer heerlijk

, 09-09-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Echt heerlijke sushi weer! & sneller dan aangegeven bezorgd Thanks!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 07-09-2019

Kwaliteit:

Rating

Erg lekker en zeer goede service!

, 07-09-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekkere sushi en vlotte bezorging.

, 07-09-2019

Kwaliteit:

Rating

Sushi is vers bereid waardoor de garnalen heerlijk crunchy zijn.

, 01-09-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Weer heerlijk gegeten

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 01-09-2019

Kwaliteit:

Rating

Lekker sushi, Afhaal tijd is te laat voor lunch, jammer! Het zou fijn zijn als voor lunchtijd kan afgehaald worden.

Reactie van Sushi Station:Beste Diana, van dinsdag tot zaterdag zijn wij van 12:00 tot 21:00 geopend! Alleen op zondag en maandag van 14:00 tot 21:00. Sushi Station

, 01-09-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super lekkere sushi. Netjes zoals afgesproken bezorgd Top

, 31-08-2019

Kwaliteit:

Rating

Sushi was goed. Had 't eten besteld om op te halen om 1940, was er zelf pas om 20 00 en toen moest het nog gemaakt worden.

Reactie van Sushi Station:Beste Laura, Uw bestelling had namelijk nog een chicken roll, wij maken de warme rollen pas als u gearriveerd bent. Anders wordt het koud. Als u wilt dat uw bestelling inclusief de warme rollen op het aangegeven tijdstip klaar staan om gelijk mee te nemen kunt u het aangeven in de opmerkingen want de meeste klanten willen juist de warme rollen echt warm hebben. Onze excuses hiervoor.

, 30-08-2019

Kwaliteit:

Rating

Eten was op tijd, makkelijk besteld en goede verse kwaliteit!!

, 27-08-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk en keurig op tijd. Perfect verpakt!!

, 25-08-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Echt goede sushi,en een perfecte bezorging

, 24-08-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Overheerlijke sushi! Echt een aanrader!

, 23-08-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

We waren erg tevreden; echt lekkere, goede kwaliteit sushi en een snelle & vriendelijke bezorging; thx!

, 22-08-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 22-08-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De sushi met crunch kip was dit keer echt niet lekker. Leek wel halfgare kippedij

Reactie van Sushi Station:Beste Belinda, Er komt weleens voor dat sommige Tori Karage (kipstukjes) erg vet zijn en daardoor minder lekker zijn dan u gewent bent. Gelukkig hebben we elkaar gesproken en tot een goede oplossing gekomen. Onze excuses hiervoor. Tot de volgende keer weer! Sushi station

, 19-08-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

We hebben heerlijk gegeten en alles was echt supergoed bereid. Klasse. Ik beveel Sushi Station dan ook heel erg aan.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 19-08-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De sushi was heel erg lekker en vers. De bezorging was nog sneller dan gepland dus wij zijn alleen maar positief. Volgende keer bestellen we weer hier.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 19-08-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super verse ingrediënten, uitstekend verzorgd. Wensen bij bestelling meegenomen. Snelle en vriendelijke bezorging. Beste sushi in Dordrecht e.o.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 18-08-2019

Kwaliteit:

Rating

Het was weer super!

, 18-08-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zeer goed

, 14-08-2019

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke box gehaald voor de 2e keer. Vers gemaakt en smaakvol!

, 13-08-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

1e bestelling hier en het was echt heerlijk. Lekkere grote sushi en snel bezorgd

, 12-08-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Weer een snelle bezorging en heeeerlijk gegeten. Alles lekker vers !

, 12-08-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima kwaliteit en snel bezorgd!

, 12-08-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super snelle levering, sushi zoals altijd heerlijk.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 11-08-2019

Kwaliteit:

Rating

Was weer top

, 10-08-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De bezorging was goed en legde alles goed uit. Heel aardig. De sushi, sashimi en snackbox was heerlijk. Dit gaan we zeker nog een keer bestellen.

, 07-08-2019

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke sushi, er werd gevraagd hoe laat de sushi zou worden gegeten (afhaal) en gaf daarbij goed advies. De gebakken uitjes kreeg ik er apart bij, omdat deze anders zacht werden. Top!

, 05-08-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bestelling is snel bezorgd en de kwaliteit is perfect. Heerlijk gegeten !

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 31-07-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super lekkere sushi! Fijn dat de bezorgtijd vermeld wordt in een e-mail.

, 29-07-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De beste en lekkerste sushi, vers gemaakt en de bezorging is vriendelijk en heel snel!

, 29-07-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was wederom voortreffelijk 👍👍

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 28-07-2019

Kwaliteit:

Rating

Wat hebben we weer genoten! Heerlijke verse sushi en ook de gyoza en de soja boontjes waren super lekker! Echt een aanrader en de beste in Dordt! Tot de volgende keer!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 26-07-2019

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk!

, 21-07-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke verse sushi en wasabi. Mooi opgemaakte schaal. Via de app besteld en afgerekend. Op aangegeven tijd geleverd. Bestelling was compleet en afgeleverd door een vriendelijke bezorgster. Wij bestellen en eten alleen nog maar sushi van Sushi Station.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 21-07-2019

Kwaliteit:

Rating

Beste Sushi van Dordt! We zijn vanaf het eerste moment erg tevreden! Kwaliteit blijft super goed! Sushi is altijd erg vers en lekker. Warme bijgerechten zoals de mini loempia's en gyoza zijn ook altijd erg lekker! En altijd even vriendelijk ! Ga zo door....

, 20-07-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 19-07-2019

Kwaliteit:

Rating

Het was weer erg lekker. De medewerkers zijn vriendelijk.

, 15-07-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heeeerlijk en goed vets. Snel bezorgd

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 13-07-2019

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk verse sushi! Tot binnenkort.

, 10-07-2019

Kwaliteit:

Rating

Was weer heerlijk bedankt!

, 10-07-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Verse sushi en goed van smaak. Het was erg lekker. De beste sushi van Dordrecht

, 10-07-2019

Kwaliteit:

Rating

Vind dit persoonlijk de beste sushi van Dordrecht, ik ga nergens anders meer! Je kan ook je eigen sushi samenstellen en de combinaties zijn heerlijk!

, 09-07-2019

Kwaliteit:

Rating

Super vriendelijk personeel. Heel erg hygiënisch En niet onbelangrijk : sushi is super lekker en vers bereid ! Als je wensen hebt kan je dit ook bespreken. Zeker een aanrader :-)

, 08-07-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was weer uitstekend, heerlijk gegeten, alles supervers.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 08-07-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De bestelling is zoals altijd keurig op tijd afgeleverd, en het smaakte weer naar meer...super!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 08-07-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super heerlijk eten. Was voor ons 1e keer. Maar absolute aanrader.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 08-07-2019

Kwaliteit:

Rating

De sushi was deze keer helaas niet stevig. Bij veel stukken viel de sushi uit elkaar, waardoor eten moeilijk was..

Reactie van Sushi Station:Beste Tamara, alsnog excuses voor het ongemak. Wij hebben elkaar telefonisch gesproken en zijn tot een goede oplossing gekomen. We zien u graag weer terug! Met vriendelijke groet, Sushi Station

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 05-07-2019

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke Sushis inmiddels al voor de 3e keer geweest. Top, vers.

, 04-07-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk

, 02-07-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd lekker

, 01-07-2019

Kwaliteit:

Rating

Het eten is heerlijk en ziet er ook mooi uit. Bediening was super vriendelijk!

, 30-06-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Kwalitatief elke keer weer een genot! Zeker de salmon rol met unagi topping is een aanrader!

, 29-06-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was weer super !

, 29-06-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bezorging was snel !,sushi heerlijk vers .

, 28-06-2019

Kwaliteit:

Rating

Altijd heerlijke sushi! Je kan merken dat er veel aandacht besteed wordt aan het maken van de sushi. Ziet er altijd mooi uit en belangrijker nog de smaak is top! Ook de bijgerechten zoals de gyoza en de kleine loempia's zijn heerlijk! Echte aanrader! Wederom een super maaltijd, personeel is altijd zeer klantvriendelijk! Wij komen zeker terug!

, 27-06-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snelle service, lekker eten. Fijne bezorger

, 24-06-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

We hebben weer zitten smullen van heerlijke sushi👍🏻

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 22-06-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goede kwaliteit, prima bezorging netjes op tijd

, 22-06-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Hele aardige bezorger, en de sushi was weer heel lekker. Alleen hadden wij er geen stokjes bij gekregen. Klein detail maar verder top!

, 22-06-2019

Kwaliteit:

Rating

Dit keer een grotere box besteld, zoals gewoonlijk weer heerlijk! Alles smaakte vers en de sushi die warm moest zijn werd ook pas klaargemaakt toen we het ophaalden. Top service!!

, 19-06-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was weer heerlijk! Tot snel :) Ga zo door !

, 19-06-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Verse sushi en goed op smaak.

, 17-06-2019

Kwaliteit:

Rating

Goede en beleefde service. Op de website besteld om af te halen 20 min later, sushi was heel erg vers en super lekker. Zeker een aanrader!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 16-06-2019

Kwaliteit:

Rating

Wederom heerlijk gegeten! Favoriet blijft de sushi lover...maar ook de signature rolls zoals de Dragon roll en de double ebi roll zijn échte aanraders. Alles is erg lekker en van goede kwaliteit...daardoor blijf je met plezier terugkomen!! Ook dankzij het vriendelijke personeel!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 16-06-2019

Kwaliteit:

Rating

, 16-06-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten is erg lekker en vers. Waardoor de smaak erg goed is van de verschillende ingrediënten.

, 15-06-2019

Kwaliteit:

Rating

Wederom top, zowel het eten als de service!

, 14-06-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wat zijn we altijd blij als ze weer aan komen rijden met onze bestelling. Kwaliteit top!

, 14-06-2019

Kwaliteit:

Rating

Het was heerlijk! Als je vraagt om een andere sushi in een box, willen ze dat ook voor je doen, top!

, 13-06-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super vers, goede kwaliteit en snel bezorgd. Zeker voor herhaling!

, 13-06-2019

Kwaliteit:

Rating

Lekker en vers zoals altijd.

, 10-06-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke sushi .

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 08-06-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De sushi was van zeer hoge kwaliteit. Erg lekker en gevarieerde menu’s. Zeker een aanrader. Bezorging was er heel erg snel.

, 08-06-2019

Kwaliteit:

Rating

Sushi was erg lekker, maar helaas was de nori aan de korte kant waardoor verschillende rollen uit elkaar vielen.

, 08-06-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super!!

, 08-06-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was weer heerlijk, en..............keurig op tijd!

, 07-06-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was weer heerlijk

, 07-06-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Echt altijd heerlijk

, 06-06-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke smaken, snelle en nette bezorging en verlang alweer naar volgende keer

, 03-06-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Uitstekende service, snelle bezorging, heel vriendelijk en ook nog hartstikke lekker en vers! De nigiri's zijn een echte aanrader en dan vooral de Specials zoals Tuna Truffel crunch.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 02-06-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zeer snelle bezorging. Heerlijke sushi. Prima verzorgd en goede smaak en mond gevoel.

, 31-05-2019

Kwaliteit:

Rating

Hardstikke lekkere sushi. Bij aankomst in de winkel werden wij gelijk aangesproken. Daarnaast was het personeel super vriendelijk en er werd aan ons uitgelegd hoe we de sushi het beste konden opeten waardoor die het verst bleef!

, 29-05-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zeer smakelijk en keurig verzorgt netjes op tijd Voor herhaling vatbaar.

, 27-05-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Weer heerlijk en makkelijk

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 27-05-2019

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk sushi! Crunchy box...aanrader!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 26-05-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Een eerdere bestelling was minder, maar dat is ruimschoots goedgemaakt in de laatste bestelling gisteren. Netjes opgelost en belofte waargemaakt! Het was erg goed. Alleen jammer dat mijn voorgaande review verdwenen is. Een kritische noot zou moeten helpen - het is immers keurig opgelost. Alleen maar positieve reviews is wel een beetje misleidend.

, 25-05-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wat en heerlijke sushi! En wat een snelle bestelling. Binnen 15minuten stonden ze aan mijn deur (woon ook wel dichtbij ;)) De Sushi lover is iets gewijzigd, de toevoeging vinden wij niet een top toevoeging, vandaar de 4 sterren ipv 5.

, 24-05-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ben voor de zoveelste keer zeer tevreden , ik geniet iedere keer weer

, 23-05-2019

Kwaliteit:

Rating

Echt een aanrader voor heerlijke verse sushi! We hebben wéér genoten van de Sushi Lover! De Maki mix is favoriet bij de kids. Kwalitatief goede sushi en zeer vriendelijke medewerkers!

, 21-05-2019

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke sushi en goede service.

, 20-05-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Perfect! Fijn dat jullie ook een aantal vegetarische producten hebben, die tevens ook heerlijk smaken!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 20-05-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super, heerlijke sushi en op tijd, door een zeer vriendelijke bezorgster, afgeleverd, ik geef een dikke 10 aan Sushi Station Dordrecht!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 19-05-2019

Kwaliteit:

Rating

Was weer super !!

, 18-05-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Erg lekker en snelle bezorging!

, 18-05-2019

Kwaliteit:

Rating

Wat nieuwe sushi’s in de box, vooral die met de crunchy top was erg lekker.

, 13-05-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zeer snelle levering Erg verse vis, fijne smaken en diversiteit Vriendelijke bezorger Fijne site

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 12-05-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Inmiddels 2x besteld bij Sushi Station en echt waar HEEEEEEEEEEERLIJK! Tot nu toe de beste sushi die we op hebben, dus zeker niet de laatste keer dat we hebben besteld. Vanavond weer lekker zitten smullen! Kan niet wachten tot de volgende keer :-D

Reactie van Sushi Station:Fantastisch om te lezen dat jullie hebben genoten! Tot snel weer! - SushiStation Dordrecht

, 11-05-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Alles weer top in orde, vers, smaakvol, niet zuinig met tonijn en zalm, de maki is rijkelijk gevuld. En alles op tijd bezorgd.

, 11-05-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ww hebben zitten smullen.

, 09-05-2019

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke verse sushi! De gyoza (pasteitjes) waren ook weer lekker! Altijd goed....en de jarige mocht kiezen wat we vandaag zouden eten.

, 08-05-2019

Kwaliteit:

Rating

Het was heerlijk!! Thankyou

, 05-05-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd goed en snel bezorgd. Kwaliteit is echt vele malen beter dan bijv sushi point of asahi. En niet onbelangrijk, hele leuke ondernemer die het echt met liefde voor je klaarmaakt

Reactie van Sushi Station:Hartstikke leuk om dit te lezen, bedankt! We hopen je snel weer te zien. - SushiStation Dordrecht

, 02-05-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was weer genieten, supervers, de zalm smolt op de tong , de tonijn zo mals.

Reactie van Sushi Station:Fijn om dit te horen! Dank je wel en tot snel weer. - SushiStation Dordrecht

, 30-04-2019

Kwaliteit:

Rating

Toppie! Niks op aan te merken.

, 29-04-2019

Kwaliteit:

Rating

Top weer

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 29-04-2019

Kwaliteit:

Rating

Prima Sushi. Binnen half uur ophalen goede bediening in de winkel. Suggestie om wellicht per assortiment box aan te geven wat de exacte soorten zijn.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 29-04-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekkere Sushi en een zeer vriendelijke bezorger die zich verontschuldigde dat het 10 minuten later was dat hij de bestelling kon afleveren. Op Koningsdag eten meer mensen Sushi.

, 27-04-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Supersnelle bezorging en weer heerlijk gegeten

, 27-04-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke sushi. Goede kwaliteit. Precies op tijd geleverd.

, 25-04-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Echt vers en blij verrast. Dacht geen grote sushi fan te zijn, maar heb genoten! Dankzij de kids haha

Reactie van Sushi Station:Wat leuk om dit te horen! We hopen je snel weer te zien. - SushiStation Dordrecht

, 24-04-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 24-04-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke sushi en snel geleverd

, 22-04-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke sushi! Supersnel bezorgd.

, 18-04-2019

Kwaliteit:

Rating

Wederom heerlijk gegeten! Gyoza en mini loempia's waren erg lekker en heel goed van smaak door de gebruikte ingrediënten en kruiden! De sushi is altijd heerlijk en super vers! Een echte aanwinst voor de bieshof deze zaak !

, 15-04-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Er was iets vergeten mee te geven maar daar werd direct voor gebeld en nabezorgd. Was weer heerlijk en netjes vers. Blijft een aanrader

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 12-04-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Weer heerlijk gegeten! Bedankt en tot snel :)

, 12-04-2019

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke Sushi, goede en vriendelijke service. Aanrader!

, 10-04-2019

Kwaliteit:

Rating

, 09-04-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Voor de 20e keer besteld/afgehaald. Super tevreden. Elke keer vers voorbereid, smaakt elke keer naar meer. Zeker een aanrader !! Zeer klantvriendelijk en onthoud ook de wensen van de klant. Top !

Reactie van Sushi Station:Super leuk om dit te horen! Dank je wel en we hopen je snel weer te zien.- SushiStation Dordrecht

, 08-04-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snelle bezorging en heerlijk gegeten.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 06-04-2019

Kwaliteit:

Rating

Toppie!

, 04-04-2019

Kwaliteit:

Rating

Weer heerlijk..beste van dordt

, 03-04-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 02-04-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd snel bezorgd, super service en heel lekker!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 01-04-2019

Kwaliteit:

Rating

Altijd lekker!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 01-04-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Nyummie ?

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 01-04-2019

Kwaliteit:

Rating

Afgelopen zondag, op recommandatie van de buren Sushi gehaald. Ze waren top, tot snel !

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 01-04-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Uitstekend.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 30-03-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zeer goed verzorgd en smaakvol. Duidelijk verse ingrediënten Toppie

, 30-03-2019

Kwaliteit:

Rating

Eten was oke maar ik heb beter gehad, de klantenservice was slecht. Ik had een uur vooruit besteld, ik was op tijd maar moest wachten voordat de persoon voor mij klaar was met bestellen. Ook al waren er drie dames achter de kassa die me gemakkelijk konden helpen. Geen groet, geen glimlach, keek me niet eens aan. Toen ik eindelijk hulp kreeg, was het duidelijk dat de helft van mijn bestelling niet klaar was, dus moest ik tien minuten extra wachten. Ik voelde me niet welkom.

Reactie van Sushi Station:Beste Romi, Spijtig om te horen dat u het zo heeft ervaren! Normaal gesproken staan er geen drie caissiéres. Gisteren werd er een nieuwe collega ingewerkt. Er kan maar één klant tegerlijketijd geholpen ivm 1 kassa systeem, daarom is het ook niet mogelijk om meerdere klanten tegelijk te helpen. Alle warme gerechten worden op het moment tijdens afhalen pas klaargemaakt. Wij vinden het belangrijk dat de klant de warm gerechten echt warm krijgen, omdat niet iedereen stipt op tijd komt afhalen. Daarom bereiden wij de warme gerechten pas op het moment als u arriveerd. Dit is onze service,de kwaliteit staat voorop. Jammer dat u het zo heeft ervaren. Onze caissiéres krijgen veel complimenten voor hun klantvriendelijkheid. Misschien omdat het op dat moment even druk is en veel uitleg gegeven moet worden aan de nieuwe collega's. Onze excuses hiervoor!

, 29-03-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 29-03-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wederom heerlijk. Vooral die speciale sushi crunch hmmm smullen! Bedankt, wij zijn fan.

, 29-03-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De bezorging was echt superrr snel, wat ontzettend fijn was. En voortgang mails ook heek prettig, zodat je weet dat bestelling goed is overgekomen. Voelde me wel beetje schuldig toen ik merkte dat bezorger volgens mij graag de 1 euro retour als fooi had gehouden.... Maar die euro morgen toevallig echt nodig. En de 2,50 bezorgkosten of transactiekosten bij Ideal gebruik, werkt klein beetje in nadeel. Sushi proefde heerlijk vers! De tempura was alleen beetje taai ipv knapperig, en had meer van de spicy tuna verwacht. Vond de oranje saus beetje jammer/beetje hollands en zonde van de echte smaak. Maar dit allemaal details. Het zag er tiptop uit en ook erg blij met de bijgeleverde wasabi, gember en soja. Dit was mijn allereerste ervaring met Sushi-Station en smaakt naar meer.

, 28-03-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 28-03-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was voor ons de eerste bestelling, en zeker voor herhaling vatbaar. Op tijd bezorgd, goede kwaliteit, mooie presentatie. Gewoon goed.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 27-03-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Sushi was echt heel lekker en super vers. De stukjes waren ook precies groot genoeg. Zeker een aanrader, ik ga hier vaker bestellen!!

, 26-03-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Vandaag weer een bestelling via de App gedaan en die was zoals de vorige keren precies op tijd afgeleverd, en het eten was weer heerlijk!!

, 24-03-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Makkelijk besteld,keurig op tijd geleverd en de sushi was heerlijk!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 23-03-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk thuis gegeten met vrienden. Goed van temperatuur en heerlijk van smaak. Keurig op tijd bezorgd.

, 23-03-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Op tijd bezorgd en lekker.

, 23-03-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke sushi en ontzettende aardige eigenaar en mederwerkers! Top dus

, 23-03-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 19-03-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Houdt rekening met allergieen en denkt mee. Top dus.

, 17-03-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Op tijd, vriendelijke bezorger en natuurlijk t belangrijkste: heerlijk eten!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 17-03-2019

Kwaliteit:

Rating

Erg lekker weer en vers bereid. De extra verrassing dragon rol was bijzondere ervaring

, 16-03-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Top sushi !! Vers , goede rijst en super ingrediënten. Je proeft dat het vers gemaakt is. Bezorging was er 10 min voor het tijdstip dat het aangegeven was.

, 15-03-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Netjes op tijd bezorg. Ik werd gebeld of het 10 minuten eerder bezorgd kon wirden. Heel erg vriendelijk zo ook de bezorger. Het eten was voortreffelijk. We hebben genoten.

, 14-03-2019

Kwaliteit:

Rating

Top tent! Personeel erg vriendelijk en behulpzaam. Kwaliteit is erg goed! Het is niet goedkoop maar je krijgt waar voor je geld ??

, 11-03-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 11-03-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wederom goede en snelle bezorging. Helaas dit keer lagen bijna alle sushi door de bak heen en waren de sushi stukjes open. Dus niet makkelijk te pakken. Was al aangegeven dat het erg druk was.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 10-03-2019

Kwaliteit:

Rating

Weer superlekker en vers zoals altijd

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 10-03-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima sushi!

, 09-03-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke sushi, nu voor de derde keer besteld. Alle keren waren van top kwaliteit!

, 09-03-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Fantastisch snel bezorgd, sushi volledig vers en smaakte super! Bezorger , jesper heette hij volgensmij, ook een hele aardige jongen. 10/10!

, 09-03-2019

Kwaliteit:

Rating

we hebben de sushi lover box al een paar keer besteld en elke keer is het super lekker. Als enige opmerking zounik hebben dat het twee rolls met Surimi zijn, ik zou graag een alternatief willen zien bijv. iets vegetarisch of tonijn of kip - gewoon om echt van alles te proeven. Mijn favoriet was de gebraden zalm nagiri en de rol met garnaal en uitjes.

, 08-03-2019

Kwaliteit:

Rating

De sushi was echt supervers en overheerlijk! Wij hebben genoten!

, 05-03-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Binnen een half uur geleverd en erg lekker!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 04-03-2019

Kwaliteit:

Rating

Superfijne en snelle service. Klantvriendelijkheid en Kwaliteit staat hier duidelijk op nummer 1. De sushi is echt heerlijk! Ook de keuzes voor de toppings, is een fijn concept. Blij dat Sushi Station zich hierin onderscheidend opstelt. Ik kom er heel graag!

, 04-03-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke sushi net weer eens wat anders. Super snel bezorgd. Voor mij persoonlijk mag de rijst net wat harder maar was heerlijk

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 03-03-2019

Kwaliteit:

Rating

Mooi zuiver product, adequate behandeling en kennis van waren.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 03-03-2019

Kwaliteit:

Rating

Erg lekker en gevarieerd.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 03-03-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Precies op tijd bezorgd. Heerlijk vers en houden rekening met voorkeuren als je dit aangeeft.

, 02-03-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

We hebben echt heerlijk gegeten. Zag er goed verzorgd uit.

, 01-03-2019

Kwaliteit:

Rating

Super kwaliteit. Klantvriendelijke medewerkers. Heel hygiënisch. Wensen via de app zijn goed doorgekomen.

, 01-03-2019

Kwaliteit:

Rating

Zoals iedere keer weer heerlijk gegeten

, 28-02-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 26-02-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was heerlijk! Voor de eerste keer bij jullie besteld op aanraden van mijn nichtje. Kwaliteit van het eten was perfect en de bezorging was ook prima. Bezorger zelf was erg netjes en beleefd. Kan iedereen aanraden bij jullie te bestellen.

Reactie van Sushi Station:Wat fijn om te horen dat uw eerste indruk zo goed was van ons! We hopen u snel weer te zien - SushiStation Dordrecht

, 25-02-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke sushi welke exact op tijd bezorgt werd. Zeker iets om vaker te doen, complimenten!

Reactie van Sushi Station:Goed om te lezen dat u de bezorging als goed heeft ondervonden, tot snel hopelijk! - SushiStation Dordrecht

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 25-02-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 25-02-2019

Kwaliteit:

Rating

Super lekker

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 24-02-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was weer heerlijk

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 23-02-2019

Kwaliteit:

Rating

Aantal rollen waren los, zowel de inside out als nouri. En de ebi zaten aan elkaar gekleefd misschien omdat het op dat tijdstip erg druk was?

, 23-02-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Service is fantastisch . Bezorger is beleefd en heeft kennis van het eten de tijd dat doorgegeven word is ook echt de tijd dat het gebracht word de app is ook erg makkelijk in gebruik super blij dat jullie hier in Dordrecht een zaak hebben geopend zeer zeker voor herhaling vatbaar

Reactie van Sushi Station:Wat fantastisch om te lezen! De bezorger, Nick, is ook erg blij om te lezen dat u de bezorging super vond, tot snel!- SushiStation Dordrecht

, 23-02-2019

Kwaliteit:

Rating

, 23-02-2019

Kwaliteit:

Rating

, 23-02-2019

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk gegeten. Warme gerechten ook echt warm omdat ze deze pas netjes bereiden zodra je binnenstapt om je bestelling op te halen.

, 21-02-2019

Kwaliteit:

Rating

We hebben weer heerlijk gegeten!

, 20-02-2019

Kwaliteit:

Rating

Super vers. Héérlijk

, 20-02-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Weer een heerlijk feestmaal en ruim op tyd bezorgd,

, 18-02-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke sushi. Op tijd geleverd. Voor herhaling vatbaar.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 17-02-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Smaken waren niet echt onderscheidend bij de "sushi lover schotel". Verschil werd gemaakt door veel gebakken uitjes over de sushi te strooien... Miste ook de eetstokjes. Verder was de smaak wel ok. Zo ook de bezorging.

, 17-02-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

top, vers en netjes op tijd

, 17-02-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekkere sushi , geen lange wachttijd

, 16-02-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Echt toppie!

, 16-02-2019

Kwaliteit:

Rating

we hebben weer super lekker gegeten.

, 15-02-2019

Kwaliteit:

Rating

Wederom lekker!

, 15-02-2019

Kwaliteit:

Rating

Prima sushi! Op de afgesproken tijd klaar, warme gerechtjes worden pas gemaakt als je er bent, zodat ze ook echt warm zijn.

, 15-02-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Netjes op tijd en heerlijke sushi!

, 14-02-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Weer heerlijk gegeten ?

, 14-02-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker en vers!

, 14-02-2019

Kwaliteit:

Rating

super,erg lekker

, 11-02-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Voor de 1e keer besteld, en het was heerlijk. Voor herhaling vatbaar. Bezorging ook prima. Oftewel Toppppp .

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 09-02-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke sushi. Een aanrader.

, 09-02-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

We zijn eerst bij Sushi Station langsgeweest; heel vriendelijk personeel die ons uitgebreid hebben uitgelegd over hun produkten en diensten....daarna hebben wij thuis via de App het e.e.a. besteld; De sushi's zijn keurig op tijd afgeleverd, en we hebben heerlijk gegeten! Een volgende keer weer!

, 08-02-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Weer erg lekker gegeten, alleen jammer dat er deze keer geen stokjes bij zaten, hierdoor was de sushi beleving net iets minder.

Reactie van Sushi Station:Beste Natasja, Wij zullen er voortaan beter op letten. Onze excuses hiervoor!

, 08-02-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Al een aantal keren hier besteld. Het enige probleem dat ik tot nu toe heb ervaren is dat het altijd naar meer blijft smaken... Sushi Station is misschien niet de goedkoopste, maar het eten heeft een uitstekende prijs/kwaliteit-verhouding. De porties zijn genereus en de sushi is goed gevuld, vers en gewoon erg lekker. Het concept van het zelf samenstellen van je sushirol is ook ideaal. De bezorging was weer supersnel; een kwartier eerder dan de door Sushi Station zelf ingeschatte tijd. Alles netjes verpakt, en koude en warme dingen in aparte tasjes.

, 06-02-2019

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk sushi, geweldig dat je een eigen topping op je rol kan kiezen!! App werkt heel makkelijk!! Aanrader!

, 04-02-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

als vertrouwd zeer zorgvuldig en stipt op tijd bezorgd. heerlijk gegeten van de verse producten.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 04-02-2019

Kwaliteit:

Rating

erg lekkere verse en gevarieerde sushii

, 04-02-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 03-02-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten, niet te veel rijst, goede smaak en ook goed voor 2 personen. Bezorging ook echt op tijd en vriendelijk!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 03-02-2019

Kwaliteit:

Rating

Super lekker!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 03-02-2019

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk, ik had de veggie box en de snack box en als toetje mango ijsbolletjes. Erg lekker, goede kwaliteit. De sesambolletjes zijn ook heerlijk. Het was snel klaargemaakt.

, 03-02-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snel geleverd en heerlijke verse sushi. Een aanrader!!

, 03-02-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De sushi was zo lekker dat we nogmaals besteld hebben.

Reactie van Sushi Station:Fantastisch om te lezen dat de tweede keer ook als positief is ervaren! Tot snel weer ! - Sushi Station Dordrecht

, 02-02-2019

Kwaliteit:

Rating

Smaakt fantastisch

, 01-02-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De sushi die we gisteren avond hebben besteld was zalig. Vers, puur van smaak en weinig zout. Ik had gevraagd de tonijn tartaar te vervangen voor gewone tonijn zonder marinade. Dat was super lekker. Heel blij daar mee. Bedankt!! We komen zeker terug!

Reactie van Sushi Station:Super om te horen dat u tevreden bent met de service en de smaak van de sushi ! Wij doen namelijk elke avond onze uiterste best om u van al uw wensen te voorzien, en we zijn blij om te horen dat we u vaker terug gaan zien! - Sushi Station Dordrecht

, 31-01-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snelle verzorging en lekker gegeten

, 27-01-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd vers en heerlijk gemaakt. Ook bij de afhaallocatie zie je dat er met zorg omgegaan wordt met het eten. Vriendelijk personeel en kundige koks!

Reactie van Sushi Station:Fijn om te horen dat u tevreden bent met de kwaliteit van de sushi & service! Ook erg fijn om te horen dat de bezorgmogelijkheid is bevallen! Wij zien u graag weer terug. - Sushi Station Dordrecht

, 27-01-2019

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke sushi. Sashimi was echt heerlijk. Lekker Japans biertje erbij. Zeer welkome aanvulling bij ons in de wijk Stadspolders!

, 27-01-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ontzettend snelle bezorging! Sushi was nog een beetje warm, vers en ontzettend lekker!

, 24-01-2019

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk!

, 24-01-2019

Kwaliteit:

Rating

Erg lekker. Netjes opgemaakt en op de afgesproken tijd stond het klaar

, 24-01-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zeer heerlijke en goed gevulde sushi.

, 21-01-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Al een aantal keren hier besteld. Tot nu toe altijd afgehaald, maar Sushi Station bezorgt nu ook. Wat betreft het eten een uitstekende prijs/kwaliteit-verhouding. Genereuze porties, goed gevulde sushi, alles vers gemaakt en bovendien erg lekker.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 20-01-2019

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke verse producten, geen poespas, eerlijke en mooie waren

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 18-01-2019

Kwaliteit:

Rating

Aangenaam verrast ..lekkere sushi ! Wij gaan zeker terug komen .

, 17-01-2019

Kwaliteit:

Rating

Was goed

, 16-01-2019

Kwaliteit:

Rating

Wat hebben wij heerlijk gegeten! Beslist voor herhaling vatbaar. Een echte aanrader om lekker sushi te eten.

, 13-01-2019

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke sushi, en vers!

, 12-01-2019

Kwaliteit:

Rating

Het was weer erg lekker.

, 11-01-2019

Kwaliteit:

Rating

Lekkere sushi, mooi gepresenteerd, goede service.

, 11-01-2019

Kwaliteit:

Rating

Erg lekker en vers!

, 09-01-2019

Kwaliteit:

Rating

Lekker eten alleen wat prijzig......aanrader

, 08-01-2019

Kwaliteit:

Rating

Altijd vers bereid en lekker!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 07-01-2019

Kwaliteit:

Rating

Nu 2x de Sushi Lover besteld en erg tevreden. Vers bereid en smaakt erg goed! Zeker een aanrader.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 06-01-2019

Kwaliteit:

Rating

Vandaag Sushi besteld, het was vers gemaakt en de smaakte heerlijk. We komen hier nog eens terug.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 06-01-2019

Kwaliteit:

Rating

Weer heerlijk gegeten, zo vers en smaakvol!

, 05-01-2019

Kwaliteit:

Rating

1 woord, heerlijk !!!

, 04-01-2019

Kwaliteit:

Rating

heel erg lekkere sushi zeker aan te raden

, 03-01-2019

Kwaliteit:

Rating

De sushi was verrukkelijk ! Goed stevig gerold, valt niet uit elkaar, elk stukje is even groot, smaak is zeer goed gebalanceerd, je krijgt waar voor je geld, goede service, klantvriendelijk en vrolijk. De beste in dordrecht ! (overige sushi restaurants en afhaal in dordt al geprobeerd maar was niks)

, 03-01-2019

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk vers!!

, 03-01-2019

Kwaliteit:

Rating

Oudjaar loverschotel besteld Uitjes toch lekkerder als het er direct opzit. Zou ook fijn zijn als er keuze was in minder zoute sojasaus Verder goed

, 03-01-2019

Kwaliteit:

Rating

Strak op tijd klaar, vriendelijk personeel en lekkere sushi. Wat wil je nog meer?

, 02-01-2019

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk! Op tijd klaar. Ik ga zeker vaker afhalen.

, 02-01-2019

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke sushi, keurig op tijd klaar, tijdnood persoonlijk gesprek. Kortom klasse en zeker de moeite waard om te proberen

, 01-01-2019

Kwaliteit:

Rating

Prima sushi !

, 01-01-2019

Kwaliteit:

Rating

Prima Sushi. Goede smaak. En dit keer uitstekend gerold. We komen in 2019 graag vaker bestellen.

, 01-01-2019

Kwaliteit:

Rating

Zeker een aanrader, lekkere sushi gemaakt van verse kwaliteitsproducten. Vriendelijk personeel wat met je meedenkt!

, 31-12-2018

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke verse Sushi. Ideaal als maaltijd voor oudejaarsavond.

, 31-12-2018

Kwaliteit:

Rating

Zeer goede service en ook nog eens heerlijke sushi. Top, ga zo door!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 30-12-2018

Kwaliteit:

Rating

Snel klaargemaakt, lekkere sushi.

, 30-12-2018

Kwaliteit:

Rating

Super nette winkel. Alles vers bereid en de sushi is heeeerlijk! Zo veel keuze ook.

, 28-12-2018

Kwaliteit:

Rating

Super ! Niets op aan te merken ?

, 28-12-2018

Kwaliteit:

Rating

Al 2 keer eten gehaald bij jullie. Supervers en erg lekker. Handige bestelapp! En fijn dat er ook een bezorgdienst komt.

, 25-12-2018

Kwaliteit:

Rating

, 24-12-2018

Kwaliteit:

Rating

Erg lekker

, 24-12-2018

Kwaliteit:

Rating

Superkwaliteit sushi!

, 24-12-2018

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke sushi, vers bereid en ook op afgesproken tijdstip. Aanrader

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 23-12-2018

Kwaliteit:

Rating

Vriendelijk, goede service, en heerlijke sushi!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 23-12-2018

Kwaliteit:

Rating

Geweldige sushi,wij hadden de partyschotel waar op het laatste moment de garnalen nog warm bijkwamen zo lekker!

, 23-12-2018

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk gegeten, pure smaak, sushi was rijk gevuld. Super vers.

, 23-12-2018

Kwaliteit:

Rating

Erg lekker

, 21-12-2018

Kwaliteit:

Rating

Het was goed verzorgd en was erg lekker. We zijn heel erg tevreden.

, 21-12-2018

Kwaliteit:

Rating

De kwaliteit van de sushi was goed en vers. Weinig zout en weinig kruiden. Echt super. We houden erg van de pure smaak van de vis. Dat is wat we missen bij alle andere sushi tentjes. Teveel opsmuk. Alleen een tegenvaller was de tonijn in de sushi. Het zat in een soort marinade/tartaar?? Ik vind de pure tonijn (zoals ook de zalm gewoon puur is) het aller lekkerste. Misschien de mogelijkheid geven om te kiezen...? Of aangeven dat het zo is op de kaart. Zolang het de tartaar is zal ik het niet meer nemen. Voor mij zonde van de tonijn.

, 20-12-2018

Kwaliteit:

Rating

Overheerlijke verse sushi. Sushi station heeft er een klant bij!

, 18-12-2018

Kwaliteit:

Rating

Super vers, lekker en zeer vriendelijk personeel!

, 18-12-2018

Kwaliteit:

Rating

, 17-12-2018

Kwaliteit:

Rating

Echt heerlijk!

, 16-12-2018

Kwaliteit:

Rating

Hadden de love box, vers klaargemaakt heel smakelijk. Mis alleen wat variatie bv pickles en avocado. En vermelding op de site dat er nog niet bezorgd kan worden

, 16-12-2018

Kwaliteit:

Rating

Samen met mijn zoon genoten van de schotel

, 16-12-2018

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke diverse sushi op mooi opgemaakte schaal (Sushi lover). De snackbox was de perfecte aanvulling. En de mochi mango is een aanrader om het mee af te sluiten. En vanaf begin volgend jaar gaan ze ook bezorgen! Een aanwinst voor WC Bieshof. Wij hebben heerlijk gegeten.

, 14-12-2018

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk!!!

, 13-12-2018

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke sushi, vers bereid en super vriendelijk geholpen

, 12-12-2018

Kwaliteit:

Rating

Snelle service, vriendelijke bediening en heerlijke sushi!

, 12-12-2018

Kwaliteit:

Rating

Echt lekker gegeten. Gaan we zeker nog een keer bestellen.

, 12-12-2018

Kwaliteit:

Rating

Lekker. Prima sushi, maar geen verrassende smaken. Ga zeker vaker bestellen.

, 11-12-2018

Kwaliteit:

Rating

Prima sushi. netjes op tijd klaar. Beetje onwennig personeel nog maar dat gaat vast goed komen

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 10-12-2018

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke sushi! Net geoepend en gelijk al topkwaliteit. Sushi met cocquille was ook erg lekker, die had ik nog niet eerder bij een sushirestaurant gezien. Salade met sashimi was wel erg prijzig voor de hoeveelheid vis die je erbij krijgt.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 10-12-2018

Kwaliteit:

Rating

1e keer besteld en goed bevallen. Smaak en kwaliteit zijn goed! Bij binnenkomst om op te halen werden pas de warme gerechten bereid zodat deze warm op de tafel thuis genuttigd konden worden.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 09-12-2018

Kwaliteit:

Rating

Vers, goed verzorgd en erg lekker. Aanrader.

, 09-12-2018

Kwaliteit:

Rating

Verse sushi, lief personeel! Aanrader, ik ga hier zeker vaker komen!

, 08-12-2018

Kwaliteit:

Rating

Smaak van de sushi was prima, helaas niet goed gerold waardoor de sushi uit elkaar valt. Ook jammer dat sommige sushi’s aan elkaar plakte. Gelukkig niet zout, dat komt bij andere zaken vaak voor. Daardoor altijd heel erg veel dorst, dat was nu niet het geval. Mogelijk wat opstart problemen? Over een tijdje nog maar eens proberen.

, 07-12-2018

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke sushi. Voor herhaling vatbaar

, 06-12-2018

Kwaliteit:

Rating

Lekkere sushi, prima kwaliteit en flink van formaat. Aanwinst in Dordrecht! Alleen jammer dat er 4 paar eetstokjes bijzaten ipv de gevraagde 5.

, 06-12-2018

Kwaliteit:

Rating

Wederom perfect!

, 05-12-2018

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke verse Shushi! We komen gauw weer langs!!

, 04-12-2018

Kwaliteit:

Rating

Super service, was zeer lekker!

, 03-12-2018

Kwaliteit:

Rating

Dat de sushi erg lekker is voor herhaling vatbaar.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 03-12-2018

Kwaliteit:

Rating

Geweldige smaak, zeer vers en een hele vriendelijke eigenaar. Wij waren zeer onder de indruk van de sushi en wij zijn zeer kritisch als het op sushi aan komt. Ruimschoots de beste sushi die in dordrecht verkrijgbaar is! Kortom jullie hebben er een vaste klant bij!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 02-12-2018

Kwaliteit:

Rating

Prima sushi. Er werd helaas geen rekening gehouden met de opgegeven allergieën.

Reactie van Sushi Station:Beste Fleur, Wij hebben inderdaad uw allergiën (garnaal) over het hoofd gezien. Die zit namelijk standaard in de sushilover box. Als u de volgende keer in de buurt bent, kom even binnen dan compenseren we de roll die u waarschijnlijk heeft laten staan voor iets anders. Wij zullen eraan werken om voortaan beter op de opmerkingen/allergiën te letten.Onze excuses hiervoor!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.