Facebook

Beoordelingen van Sushi Station Dordrecht

Recente recensies van Sushi Station Dordrecht

5 sterren na 19 reviews

, gisteren

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk!!!

, 13-12-2018

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke sushi, vers bereid en super vriendelijk geholpen

, 12-12-2018

Kwaliteit:

Rating

Snelle service, vriendelijke bediening en heerlijke sushi!

, 12-12-2018

Kwaliteit:

Rating

Echt lekker gegeten. Gaan we zeker nog een keer bestellen.

, 12-12-2018

Kwaliteit:

Rating

Lekker. Prima sushi, maar geen verrassende smaken. Ga zeker vaker bestellen.

, 11-12-2018

Kwaliteit:

Rating

Prima sushi. netjes op tijd klaar. Beetje onwennig personeel nog maar dat gaat vast goed komen

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 10-12-2018

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke sushi! Net geoepend en gelijk al topkwaliteit. Sushi met cocquille was ook erg lekker, die had ik nog niet eerder bij een sushirestaurant gezien. Salade met sashimi was wel erg prijzig voor de hoeveelheid vis die je erbij krijgt.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 10-12-2018

Kwaliteit:

Rating

1e keer besteld en goed bevallen. Smaak en kwaliteit zijn goed! Bij binnenkomst om op te halen werden pas de warme gerechten bereid zodat deze warm op de tafel thuis genuttigd konden worden.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 09-12-2018

Kwaliteit:

Rating

Vers, goed verzorgd en erg lekker. Aanrader.

, 09-12-2018

Kwaliteit:

Rating

Verse sushi, lief personeel! Aanrader, ik ga hier zeker vaker komen!

, 08-12-2018

Kwaliteit:

Rating

Smaak van de sushi was prima, helaas niet goed gerold waardoor de sushi uit elkaar valt. Ook jammer dat sommige sushi’s aan elkaar plakte. Gelukkig niet zout, dat komt bij andere zaken vaak voor. Daardoor altijd heel erg veel dorst, dat was nu niet het geval. Mogelijk wat opstart problemen? Over een tijdje nog maar eens proberen.

, 07-12-2018

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke sushi. Voor herhaling vatbaar

, 06-12-2018

Kwaliteit:

Rating

Lekkere sushi, prima kwaliteit en flink van formaat. Aanwinst in Dordrecht! Alleen jammer dat er 4 paar eetstokjes bijzaten ipv de gevraagde 5.

, 06-12-2018

Kwaliteit:

Rating

Wederom perfect!

, 05-12-2018

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke verse Shushi! We komen gauw weer langs!!

, 04-12-2018

Kwaliteit:

Rating

Super service, was zeer lekker!

, 03-12-2018

Kwaliteit:

Rating

Dat de sushi erg lekker is voor herhaling vatbaar.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 03-12-2018

Kwaliteit:

Rating

Geweldige smaak, zeer vers en een hele vriendelijke eigenaar. Wij waren zeer onder de indruk van de sushi en wij zijn zeer kritisch als het op sushi aan komt. Ruimschoots de beste sushi die in dordrecht verkrijgbaar is! Kortom jullie hebben er een vaste klant bij!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 02-12-2018

Kwaliteit:

Rating

Prima sushi. Er werd helaas geen rekening gehouden met de opgegeven allergieën.

Reactie van Sushi Station:Beste Fleur, Wij hebben inderdaad uw allergiën (garnaal) over het hoofd gezien. Die zit namelijk standaard in de sushilover box. Als u de volgende keer in de buurt bent, kom even binnen dan compenseren we de roll die u waarschijnlijk heeft laten staan voor iets anders. Wij zullen eraan werken om voortaan beter op de opmerkingen/allergiën te letten.Onze excuses hiervoor!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.